O nama

Zvaničan naziv AMK SA-OFFROAD EXTREME i registracija istog je urađena 11.07.2008.godine i od tada djeluje kao klub zaljubljenika u offroad vožnju i prirodu, isti je samofinasirajuća i neprofitabilna organizacija. Naši ciljevi u budućnosti su da privučemo što veći broj, posebno mladih ljudi iz razloga samog osvještenja u odnosu na ponašanje i ophođenje u saobraćaju, prirodi i društvu koje nas okružuje, ostvarujemo određene kontakte sa lovačkim i planinarskim društvima iz razloga druženja, saradnje i pružanja eventualne pomoći istim.

U budućnosti imamo ambicije pravljenje enduro ili motocross staze na kojoj bi naši članovi posebno oni ambiciozni trenirali i spremali se za razna takmičenja u moto i 4×4 disciplinama, kao i vršili obuku svih zainteresovanih za ovu vrstu sporta i zabave.

Danas naš klub broji preko 40 članova i u postepenom je rastu jer ima određenog zanimanja za ovu vrstu „razonode“ kako je mi od milja zovemo, starosna dob u našem klubu se kreće od 10 do 50 godina koliko ima naš najmlađi i najstariji član.

Offroad Website Created by DecomCreated by Decom